Film za zaštitu tepiha, polietilen, prozirni

Film za zaštitu tepiha, polietilen, prozirni

Uvod Film za zaštitu tepiha najbolja je privremena zaštita tepiha koju možete kupiti. Također se naziva maskiranje tepiha, prozirni visokokvalitetni prozirni specijalni film koji pruža pouzdanu zaštitu bilo kojoj površini tepiha u bilo kojem trenutku kad vam zatreba, posebno tijekom gradnje i ...
Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

Uvod

Film za zaštitu tepiha najbolja je privremena zaštita od tepiha koju možete kupiti. Također se naziva maskiranje tepiha, prozirni visokokvalitetni prozirni specijalni film koji pruža pouzdanu zaštitu bilo kojoj površini tepiha kad god vam zatreba, posebno tijekom gradnje i preuređenja. Ovaj film za zaštitu tepiha nevjerojatno je čvrst, izdržljiv, otporan na probijanje i kidanje. Visokotehnološki akrilni ljepljivi sustav na bazi ulja ima velike prednosti u odnosu na sustave na bazi otapala, jer neće obezbojiti ili obojiti tepihe, a ima čisto izdanje za lako uklanjanje bez prijenosa ljepila. Idealan tijekom preuređenja, bojanja i premještanja, minimalizira vrijeme čišćenja i štete.

pt2


detalji o proizvodu

SirovinaPE
BojaProzirnicolororastcustomers' zahtjev
Debljina0,02-0,15 mm (20-150 mikrona)
Duljina50-2000m
Širina100-1600mm
Viskoznost4g-800g / 25mm
PakiranjeUvaljajte u karton ili se može prilagoditi
MOQ10000 četvornih / metar

Posebna

Zahtjevi

Asthecustomers' zahtjevi


Značajke proizvoda

1. Ekološki, zdravo.

2. Fleksibilno, lako se lijepi.

3. Zaštitite tepih od oštećenja tijekom kretanja.

4. Prozirni film s ljepljivom podlogom.

5. Lako se uklanja. Ne ostavlja ostatke.

6. Aplikator u jednom jednostavnom koraku odmotava film na tepih.


Prijave

ShengFa film za zaštitu tepiha savršen je za zaštitu od:

Prljavština: Građevinski radovi velikih razmjera često uključuju nečistoću, zemlju i piljevinu. Ako niste oprezni, ta nečistoća može pronaći put do vašeg vrijednog tepiha ili još gore, tepih vašeg klijenta' Naša traka za zaštitu tepiha sprječava da prljavština nađe put na vašim tepisima.

Pješački promet:Građevinski radovi često uključuju prljave cipele radnika koji hodaju po površinama svih vrsta, uključujući tepih. Korištenjem našeg ljepljivog zaštitnika od tepiha od plastike možete stvoriti sigurne staze za šetnju ili jednostavno zaštititi područja koja su najviše prometna.

Izlijevanje boje:Jedna od najpopularnijih aplikacija je zaštita tijekom lakiranja. Plastični poklopac za zaštitu tepiha može spriječiti bilo kakve mrlje ili s njima povezana oštećenja povezana s kapljicama i drugim prekoračenjima.

Građevinski otpad:Toliko se toga događa tijekom značajnih građevinskih radova i obnova kuća. Nikad ne znate koja vrsta smeća može biti unutar konstrukcije gdje može predstavljati prijetnju tepisima i drugim površinama. Kada koristite otopine zaštitnog filma tvrtke ShengFa, vaš se projekt može kretati naprijed bez ikakvih neželjenih oštećenja na tim površinama.

Prah:Bez obzira zamjenjuje li tim pločice ili otkida strop kokica,' nije rijetkost da radovi na izgradnji i obnovi stvaraju puno prašine. Posljednje što želite je da se ta prašina slegne na i na tepihe. Korištenjem naših privremenih rješenja za zaštitu tepiha osiguravamo da se prašina skuplja na sigurnom mjestu za uklanjanje, a ne da se taloži na tepisima.


Zašto odabrati nas?

U tvrtki ShengFa znamo da si ne možete priuštiti oštećenje tepiha tijekom gradnje i obnove. Također znamo da ste se umorili od gnjavaže oko platna, plastičnih cerada i zaštitnih traka koje se jednostavno ne lijepe. Ova tradicionalna rješenja često imaju mnogo više problema nego što vrijede, zbog čega je tako lijepo napokon imati alternativu koja donosi vrijednost vašim slikarskim poslovima. Iskoristite film za zaštitu tepiha kako biste osigurali da nema kolateralne štete dok preuzimate posao ili započinjete samostalne projekte. Film za zaštitu tepiha može biti neprocjenjiv alat dok dovršavate posao, pomažući vam da radite učinkovitije i s većim samopouzdanjem. Kad vam zatreba najbolji kolut presvlake od plastičnog tepiha, odaberite ShengFa. Imamo 17 godina iskustva u proizvodnji zaštitnog filma. Naći ćete' proizvode visoke kvalitete po pristupačnim cijenama. Prodajemo u velikoj količini za premium, isplative opcije.

Hot Tags: film za zaštitu tepiha, polietilen, prozirni, Kina, dobavljači, proizvođači, tvornica, prilagođeni, kupiti, cijena, OEM, na prodaju

Upit

You Might Also Like