Hard Floor Zaštita Film Polietilen, Plava

Hard Floor Zaštita Film Polietilen, Plava

Uvod Hard Floor Surface Cover je industrijska čvrstoća 3-mil polietilen film dizajniran za mnoge različite površine, uključujući counter vrhovima, ormari, kade, sudoperi, podovi, i mramorne pločice. Drži se od ruba do ruba, dopuštajući proizvodu da ostane na mjestu i eliminirajući nabore i ...
Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

Uvod

Hard Floor Surface Cover je industrijska čvrstoća 3-mil polietilen film dizajniran za mnoge različite površine, uključujući counter vrhovima, ormari, kade, sudoperi, podovi, i mramorne pločice. Drži se od ruba do ruba, omogućujući proizvodu da ostane na mjestu i uklanjajući nabore i opasnosti od spoticanja koje su tako tipične za konkurentne proizvode. Hard Surface Cover djeluje kao druga koža kako bi se spriječile ogrebotine i mrlje koje se obično javljaju tijekom građevinskih aktivnosti ili prijevoza. Kada je vrijeme za čišćenje, samo se ogulite i raspolozite bez ostataka. Idealno za preuređenje, slikanje, selidbu, modele kućnih tura i zabava.

pt2


Privremeni zaštitni film za tvrde podove, pločice i tvrde površine

1. Plava boja Polietilenefilm sa srednjom tack ljepljivom podlogom.

2. Zaštitite podove od oštećenja tijekom održavanja i bojanja.

3. Sigurno pokriva pločice, tvrdo drvo, laminat, mramor, granit i pločice površine.

4. Također može spriječiti oštećenje cijevi i brojača.

5. Lako uklanja, ne ostavlja ostatke.

6. Smanjuje vrijeme čišćenja i zahtjeve za naknadu štete.


Mnoge koristi za hard surface & floor zaštitnu traku

Postoji toliko mnogo koristi za hard floor zaštitu filma. Mnogi naši kupci žele zaštititi podove tijekom građevinskih i renovacijskih projekata. Nakon postavljanja podova, potrebno ga je čuvati i čuvati dok projekt ne bude dovršen. Isto vrijedi i za slikanje. U mnogim slučajevima, roll podna zaštita film se koristi umjesto tradicionalnih kap krpe, pružajući istu razinu zaštite s mnogo više jednostavnosti i učinkovitosti. Bilo da slikate ili dovršavate projekte izgradnje i obnove, možete koristiti foliju za zaštitu od podne plastike kako biste stvorili šetnice po površinama, čuvajući ih od cipela koje su blatnjave ili koje možda prate boju.


ShengFa Blue Hard Floor Protection Film savršen je za zaštitu drvenih podova i pločica od:

Prljavština, prašina, promet stopala, izlijevanje boja, građevinske krhotine i širok izbor drugih nereda!


Profesionalci koriste ShengFa Film za zaštitu podova za različite aplikacije, uključujući:

Izgradnja, preuređenje, obnova, restauracija, slikanje, održavanje, modeli domova i vozila, izložbeni saloni, otvorene kuće, zabave, RV-ovi i još mnogo toga

Nabavite potrebnu kvalitetu

Naši klijenti traže dvije stvari u traci za zaštitu poda. Prvo, žele proizvod koji se brzo nastavlja i koji je dovoljno izdržljiv da pruži potrebnu zaštitu. Uostalom, građevinska i obnova područja mogu biti surove sredine. I, drugo, oni žele proizvod koji se izvodi jednako brzo, bez ostavljanja ostataka ili slične štete. Ostavljanje neoštećene površine važan je dio svakog posla.


U ShengFi pružamo visokokvalitetne plastične role podnih pokrova koje nastupaju kako naši kupci žele. Brzo se nastavlja i pruža tešku, izdržljivu izvedbu potrebnu u okruženju u kojem se gradnja ili slikanje događa. Također se skida jednako brzo nakon što je posao završen, ostavljajući ništa iza sebe, ali netaknuti podovi je trebao zaštititi.

Spremi na ShengFaPronađite najbolji film za zaštitu poda u ShengFi

U ShengFi znamo da si ne možete priuštiti da oštetite podove tijekom izgradnje i obnove. Također znamo da ste umorni od gnjavaže kap krpe, plastične cerade, i podne zaštitne trake koje jednostavno ne drže. Kada vodite posao i služite vlastitim klijentima, potrebna vam je traka i privremeni film za zaštitu poda kojima možete vjerovati. U ShengFi isporučujemo potrebne mogućnosti zaštite podova i druge proizvode koji su vam potrebni kako biste osigurali da su vaši klijenti i kupci u potpunosti zadovoljni rezultatima koje pružate. Imamo 17 godina zaštitnog filmskog produkcijskog iskustva. Naći ćete visokokvalitetne proizvode po pristupačnim cijenama. Prodajemo u rasutom stanju za premium, isplative opcije. Ako vam je potrebna podrška ili pomoć tijekom potrage za zaštitom građevinskog poda, uvijek smo tu da vam pomognemo.


Hot Tags: hard floor zaštita film polietilen, plava, Kina, dobavljači, proizvođači, tvornica, prilagođeno, kupiti, cijena, OEM, za prodaju

Upit

You Might Also Like