Prozor staklo zaštita film, polietilen, plava

Prozor staklo zaštita film, polietilen, plava

Uvod Ovaj film za zaštitu od stakla je plavi film s posebno formuliranom akrilnom adhezivnom akrilom na bazi otapala dizajniranog da prianja uz prozore, oslikane metalne okvire i staklene ili aluminijske ploče. Uklonite ga bez ikakvog dhesive prijenosa. Koristite ga u zatvorenom prostoru ili na otvorenom kako biste smanjili ogrebotine...
Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

Uvod

Ovaj film za zaštitu stakla prozora je plavi film s posebno formuliranom akrilnom edhesivom na bazi otapala dizajniranim da prianja uz prozore, oslikane metalne okvire i staklene ili aluminijske ploče.  Uklonite ga bez ikakvog dhesive prijenosa.  Koristite ga u zatvorenom prostoru ili na otvorenom kako biste smanjili popravke ogrebotina i olakšali čišćenje. Film omogućuje svjetlo, olakšavajući rad u sobi dok štitite prozore. Uštedite vrijeme i novac ovim pouzdanim filmom za zaštitu prozora.


Značajke

1. Plavi polietilen film s edhesive podlogom.

2. Ekološki prihvatljivo, zdravo.

3. Fleksibilno, lako se pasti.

4. Zaštitite prozore i staklo od štukature, ostataka, mrlja od morta, nadmašnjaca i još mnogo toga.

5. Jednostavno ukloniti. Ne ostavlja ostatke.

6. Koristite u zatvorenom i na otvorenom.


ShengFa prozor staklo zaštita film štiti od:

U ShengFi, naš film o zaštiti prozora je nevjerojatno svestran. Naši kupci često koriste ove proizvode za niz aplikacija, uključujući zaštitu od prekomjernih sprejova, boja, mrlja od morta i širokog spektra drugih nereda! Profesionalci koriste ShengFa Window Glass Protection Film za različite aplikacije, uključujući:

Izgradnja, obnova, restauracija, održavanje, bojanje interijera i eksterijera, proizvodnja vrata i prozora, žbukanje, štukature i još mnogo toga.

Tražite li druga rješenja za zaštitu površine? Osim odabira zaštitnog filma od prozorskog stakla, nudimo i zaštitni film za podove, tepihe, radne ploče i još mnogo toga. Pregledajte naš potpuni izbor proizvoda za zaštitu površine kako biste pronašli točno ono što vam je potrebno.


Visokokvalitetna zaštita koja poboljšava vaš rad

Važno je pronaći privremenu zaštitu stakla koja obavlja posao, štiteći od prekomjernog laka i štete povezane s građevinskim, renovacijskim i slikarskim projektima. Također je važno pronaći zaštitu od prozorskih stakla koja se lako uklanja bez ostavljanja ostataka nakon što projekt bude dovršen.


Opcije veličine koje odgovaraju vašoj aplikaciji

Ne morate se zadovoljiti ni jednom veličinom kada odaberete film o zaštiti prozora za konstrukciju iz ShengFe. Nudimo niz različitih veličina tako da možete odabrati ono što najbolje funkcionira. Naći ćete role u:

12-inčni po 200-noga

24-inčni po 200-noga

36-inčni po 200-noga

48-inčni po 200-noga


Bez obzira na prirodu vašeg projekta obnove, izgradnje ili slikanja, u našem inventaru možete pronaći traku za zaštitu prozora prave veličine.


Naša tvornica

QQ图片20200827171244


Pitanja

Upute

1. Ogulite stražnji rub prozorskog štita i počnite se odmotati.

2. Pritisnite rub na početku područja kako biste bili pokriveni tako da se prozorski štit pridržava.

3. Nastavite se kotrljati na područje, primjenjujući pritisak i izglađujući film dok to činite.

4. Pažljivo izrežite kraj s oštrim rubom. Kada završite, preklopite rub filma natrag na rolu kako biste ga kasnije koristili.

Uklanjanje: zamotajte prozorski štit i bacite.Ovdje su naši kontakt podaci:

E-mail: zakiliu6688@aliyun.com

Mobitel:+86 13771063101

Za više informacija o tome kako odabrati zaštitni film ili kako biste dobili uzorke koji će vam danas biti isporučeni, obratite nam se putem telefona ili e-pošte.


Hot Tags: prozorsko staklo zaštita film, polietilen, plava, Kina, dobavljači, proizvođači, tvornica, prilagođeno, kupiti, cijena, OEM, za prodaju

Upit

You Might Also Like