Uvod u tvornicu zaštitnog filma ShengFaFilm za zaštitu tepiha, plastični film za zaštitu tepihaZaštitni film za prozorsko stakloFilm za zaštitu površine automobila u boji
Zaštitni film od stakla s plavim prozorom Štiti i prozorsko staklo i stakla tijekom postavljanja, farbanja, gradnje, nanošenja štukature, preuređivanja i rušenja. Ovaj je film savršen za rad u zatvorenom i na otvorenom. Smanjuje čišćenje i struganje po završetku postupka gradnje, štedeći vaše vrijeme i novac.Zaštitni film za karoseriju automobila može odvojiti boju od zraka, spriječiti kisele kiše, spriječiti oksidaciju, zaštititi svjetlinu karoserije i lako se čisti. Zaštitni film ima funkcije UV zaštite, žilavosti, otpornosti na trošenje i protiv sudara.


Film za zaštitu drvenih vrataAluminijski površinski zaštitni film
Film za drvena vrata može zaštititi tepih kako bi izbjegao ogrebotine, tragove, oštećenja i prljavštinu u procesu savijanja, prešanja, oblikovanja valjaka, transporta i ugradnje itd.ShengFa aluminijski zaštitni film može zaštititi aluminijske profile od ogrebotina, tragova, oštećenja i prljavštine u procesu savijanja, prešanja, oblikovanja valjaka, transporta i ugradnje itd. Ovaj crno bijeli zaštitni film ima lijep izgled i izvrsnu kvalitetu. Može se koristiti za sve vrste aluminijskih profila s različitim ljepilom, poput visokog, srednjeg ili niskog ljepila. I ovaj se film može lako nanijeti i ukloniti, ne ostavljajući ostatke ljepila nakon uklanjanja, s dobrom vremenskom sposobnošću.


Zaštitni film od mramorne površine Zaštitite mramorZaštitni film za uređaje od nehrđajućeg čelika
Zaštitni film Zaštitite mramor od ogrebotina i prašine Mramornim zaštitnim filmom. Pruža izvrsnu barijeru za vlagu i otporan je na kidanje i kidanje. Ovaj mramorni zaštitni film glatko se namotava i lako uklanja. Mramorni zaštitni film savršen je film za zaštitu skupog mramora na radilištu ili u svrhu otpreme.Zaštitna folija za uređaj od nehrđajućeg čelika obično se koristi za sprječavanje trenja i ogrebotina tijekom transporta te za izbjegavanje onečišćenja na površini električnih uređaja. Ova zaštitna folija je izgubila svoju funkciju kad aparat počne raditi, pa ga treba srušiti .


Kućanski uređaji Film za zaštitu površineCrno bijeli zaštitni film od nehrđajućeg čelika
Zaštitna folija za kućanske uređaje obično se koristi za sprečavanje trenja i ogrebotina tijekom transporta te za izbjegavanje onečišćenja na površini električnih uređaja. Ova zaštitna folija je izgubila svoju funkciju kad aparat počne raditi, pa ga treba srušiti.k bijeli Zaštitni film od nehrđajućeg čelika izrađen je od polietilenskog filma. Pružit će zaštitnu barijeru za nehrđajući čelik za ogrebotine, oznake, oštećenja i nečistoće u procesu savijanja, prešanja, probijanja, rezanja, transporta i ugradnje.


Shengfa Protection Film Co., LtdShengFa film za zaštitu tepiha
Podna zaštitna plastična folija, zaštitna folija od tvrdog drveta, zaštitna folija za drveni pod, samoljepljiva podna zaštitna folija, zaštitna folija za tepih, ljepljiva zaštitna folija za tepih, plastična zaštitna folija za tepih, sigurnosna staklena folija za prozore, privremena zaštitna folija, zaštitna folija za aluminij, Zaštitni film od lima od nehrđajućeg čelika.Očistite tepih jednom i OSTAVITE ČISTO s ovim sjajnim proizvodom. Poboljšajte sliku vozila zaštitom tepiha tijekom demonstracija, transporta ili održavanja. Plastični film za zaštitu tepiha štiti svježe očišćene ili obojene tepihe i daje rabljenim automobilima novi izgled i dojam automobila.


Pe zaštitni film za vrataPodni zaštitni film
PE zaštitna folija za površinu vrata može odgovarati kupcima' različite potrebe. Uz to, naš PE zaštitni film dostupan je u raznim bojama, poput prozirne boje, plave, bijele itd., Na koje se mogu ispisivati ​​uzorci i riječi prema kupcima' zahtjevima. Štoviše, naš zaštitni film može se prilagoditi.Privremeni podni zaštitni film izvrstan je proizvod koji može dobro zaštititi tepih, pod, pločice i stepenice. Ako imate kućne ljubimce ili trebate nedavno ukrasiti kuću, bilo bi dobro koristiti privremeni zaštitni film za tepih. Ne trebate gubiti puno vremena za čišćenje kuće. Privremeni film za zaštitu tepiha vrlo je jednostavan za upotrebu samo za jednu osobu.